Geen categorie

Driedaagse stilte/meditatie retraite

Retraite (met 2 overnachtingen): Ruimte voor stilte en meditatie, is voor iedereen die in onze huidige tijd, stilte en rust als een luxe ervaart. Door het toenemen van drukte, ervaren van stress of burn-out, wordt de behoefte aan rust steeds groter. Toch blijft het moeilijk aan die behoefte toe te geven, er ‘tijd’ voor te maken. Tijdens de retraite ervaar je op een prettige manier ontspanning, kennis, verdieping en plezier. Je ontvangt handvaten/oefeningen waardoor je op een andere, ontspannen manier met drukte om kunt gaan.Tijdens deze retraite gaan we een weg in die je de kans biedt om in contact te komen met jezelf, je innerlijke wijsheid en innerlijk weten. Via meditaties, mindfulness en bewegen, ontstaat er een rustgevende overgave aan het leven en worden oude patronen los gelaten. De natuur waarin je je zult bevinden gaat hierbij enorm helpen.

RETRAITEPROGRAMMA:
De retraite begint op dinsdag 20 april met een inloop tussen 19.00 en 20.00 uur. Op woensdag en donderdag is er een afwisselend programma met meditatie, mindfulness, klankontspanning/ healing en ruimte voor jezelf om te ontspannen en te reflecteren. Op woensdag of donderdag kun je een individuele hoofdmassage/ healing ontvangen. Donderdag 22 april sluiten we rond 16.00 uur af. Fijn om te weten: Kleine groepjes tot 5 personen.

Locatie:
Grenzend aan het oer- en natuurgebied De Maashorst ligt gastenverblijf Het Voorhuis waar we verblijven bij Tom en Thea van Leeuwen.Adres: Erfdijk 20 in Herpen. Een plek midden in de natuur, waar we thee uit de kruidentuin drinken, en vegetarisch eten uit de moestuin.

Prijs en aanmelding:
Volledig verzorgd verblijf € 290,- op een ruime eigen kamer.Voor informatie en aanmelden: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl mobiel 06-28883138 of info@jijenjeleven.nl 06-48234735

Voor meer informatie: www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *