Spirit

LadyGurU Arts & Crafts in Pop-Up-Atelier

Kunstzinnig en creatief vrouwenplatform LadyGurU laat zich zien tijdens het landelijk open atelierweekend van 25 en 26 juni. Op de Noordkade in Veghel hebben zij heen pop-up-atelier ingericht in de Malerij. LadyGurU Arts & Crafts is een groep van vrouwen die zich verenigd hebben om elkaar te inspireren en te helpen hun mooie kunstcreaties een podium te geven.

Tijdens het weekend zullen een aantal LadyGuru’s aan het werk zijn, er wordt werk geëxposeerd, er is een demonstratie glascasting en er zijn 2 doorlopende workshops: Collagetechniek en Zentangle (een grafisch lijnen spel) Beide workshops kosten 10 euro. Natuurlijk is er tijd om met de kunstenaars in gesprek te gaan en de kunst bij hen af te kijken. Misschien vind je wel een kunstwerk voor bij je aan de muur of op tafel.

Mocht je vooraf al wat kunstwerken willen zien, dat kan op www.ladyguru.shop. Hier staan al veel werken op, maar er is ook veel nieuw werk te zien bij het open atelierweekend.
Als je zelf ook creatief en kunstzinnig bezig bent als vrouw, zouden we het fijn vinden om van je te horen en je te zien in de Malerij. We vertellen je graag meer over ons platform en nieuwe LadyGurU’s zijn altijd welkom. Tot komend weekend!

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *