Spirit

GEUREN & BEWUSTWORDING

Escentie is een fusie van parfumingrediënten, kleuren en kristallen en bezitten hierdoor een geheel eigen trilling. Alles in het leven bestaat uit energie. Alles is met elkaar verbonden en elke trilling heeft een buitengewoon mooi effect op het menselijke energieniveau. Dit kun je inzetten voor je eigen algehele welbevinden.

Al onze zintuigen, zien, horen,voelen, proeven en ruiken staan doorlopend met onze hersenen in contact.

Je voelt de kou buiten.

Je proeft de intense smaak van chocolade. Je hoort de vrolijke fluitende vogeltjes.

Dit alles heeft invloed op je hersenen en hoe je je voelt.

Zo heeft ook geur invloed op hoe je je voelt of hoe je je gaat voelen.

Wanneer je normaal gesproken een parfum uit kiest doe je dat op basis van emotie en herinneringen. Dit houdt verband met alle ervaringen die je hebt opgedaan in je leven.

Deze keuze houdt geen rekening met de energetische waarde of met de frequenties die in geuren en parfums zitten. Zo kan het dus ook zijn dat een gewoon parfum frequenties bezit, die je sneller moe of geïrriteerd maakt, zonder dat je dit direct merkt of aan je parfum koppelt.

Wanneer je al je kwaliteiten bewust inzet en niet alleen op je reukvermogen afgaat, kun je werkelijk ervaren dat wat goed voelt ook lekker ruikt.

Echt gaan voelen en ervaren wat een geur met je doet. De innerlijk gevoelde waarneming is bekend als ‘felt-sence’.

Ik nodig je uit om op ontdekkingsreis te gaan en je ‘felt-sence’ in te zetten bij het kiezen van jouw escentie.

Jouw persoonlijke fusie van geuren, kleuren en kristallen lijnt je energielichaam uit en stimuleert je bewustwording :het helpt je meer optimaal je zelf te worden.

Kleuren

Intuïtief maak je natuurlijk al gebruik van deze informatie als je voor je kledingkast staat.

Wel eens iets gekleurds aangetrokken waarbij je na een uur dacht, hmm…voelt niet zo lekker, toch maar wat anders?

Kleurtrillingen van je kledingkleuren, met name op het hart gedragen, kunnen je ondersteunen maar ook ongemakkelijk maken wanneer ze niet met je binnenwereld resoneren.

Kristal

Het fijne van kristal energieën is dat ze de kleurtrilling al in zich meedragen. Kristallen vertegenwoordigen een enorme diversiteit aan toonhoogtes van onze eigen kwaliteiten die we ermee wakker kunnen maken, zuiveren, versterken of uitbalanceren.

Kristallen intuïtief gekozen bij je dragen, kan daarmee al heel fijn ondersteunen. Zo herkennen we allemaal direct de zachtheid en vriendelijkheid van roze kwarts.

Wanneer deze ook nog op het hart wordt gedragen, verandert de energie die vanuit het hart wordt uitgezonden naar de wereld ook.

Geuren

De specifieke effecten van geurtrillingen op ons energiesysteem kunnen we echter ook heel goed lijflijk voelend waarnemen en inzetten voor meer balans en bekrachtiging van de eigen missie in dit leven. Dit is veel nauwkeuriger dan door alleen te varen op datgene wat in de “hersendatabank” is opgeslagen over herinnering, ervaring, conditionering, lekker en niet lekker.

Er wordt steeds meer onderzoek gepleegd naar de werking van geuren en Lavendelolie is een van de meest bekendste, welke vooral blijkt te ontspannen.

Wanneer je echter tot de veertig procent behoort waarbij lavendel een activerend effect heeft, is het niet zo handig dit op je kussen te druppelen voor een goede nachtrust.

Persoonlijk testen wat de energie van geuren met je doet zonder deze te ruiken is hier de sleutel. Zo omzeil je mind, en raadpleeg je je alombewuste zelf.

De Escentie parfum reeks is ontworpen door Carien van Ool – 6th sense perfume lab.
Zij is een gecertificeerd, holistisch energetische therapeute en de eerste Hollandse parfumdesigner die met parfumenergetica werkt. Bewust toepassen van het energetische effect van alle gebruikte parfumingredienten, kleuren, in fusie met de frequenties van de ingezette edelstenen.
Zo gaat er een hele nieuwe parfumerie wereld open en ontstaat er een prachtige uitbreiding van mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en therapeutische benadering.

Wil je ook je eigen escentieparfum ontdekken en laten maken? Maak dan een afspraak bij 6th sense perfume lab.

Carien van Ool : 06- 52406213

Rosandeweg 17

Oosterbeek

www.escentie.nu

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *