Spirit

Heartfulness meditatie met transmissie wekelijks in Malden

Heartfulness meditatiecenters vind je inmiddels in 169 landen. Aan de meditaties, trainingen en coaching zijn geen kosten verbonden. Donaties zijn altijd welkom. Een mooie manier om iedereen de kans te geven gezamenlijk te mediteren.

Het is een eenvoudige meditatiewijze die je op een geleidelijke en natuurlijke manier leert om beter naar je hart te luisteren. De meditatie verdiept door middel van gebruik van transmissie.

De meditatie met transmissie word gegeven door een gecertificeerde trainers. De trainers zijn bekwaam en ervaren. De meditatiecenters worden volledig door vrijwilligers gerund.

Heartfulness meditatie kan helpen bij het voorkomen van depressie en burn-out. Bevordert de slaap kwaliteit. Het ondersteund het maken van individuele keuzes. Ontwikkelt en helpt innerlijke processen.

In het heartfulness center in Malden kun je terecht voor diverse trainingen. Toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar.

-Leren mediteren met transmissie

-Het geven van spirituele trainingen

-Yoga en healthcare management

-Educatief afgestemde programma’s voor het onderwijs en bedrijfsleven

De trainers staan elke dag klaar om meditaties in te plannen, of helpen je bij eventuele vragen. Ivb corona zijn er nu zoom sessies.

Ghadisja Himi 0645836525 Anke Stindl 0646246683

Heartfulness meditatie center Malden Promenade 5 Malden www.heartfulness.org Facebook: Heartfulness Meditatie Centre Malden

Deel dit op social media šŸ™

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *