Mind

One Day Retraite: Vitaalboost

Een dag om helemaal te ontspannen, weg van de drukte. Even helemaal tot jezelf komen. Je hart weer voelen. Je lichaam weer voelen. De ultieme ontspanning. Dit heb ik mogen ervaren bij de one day retraite van Sandra en haar praktijk Vitaalboost.

Op een prachtige locatie in Langenboom geeft Sandra geregeld one day retraits. Een cadeautje aan jezelf.

De dag begint met yogaoefeningen. De oefeningen zijn zittend op een matje en eenvoudig. Oefeningen waardoor je je lichaam weer gaat voelen. Om jezelf te aarden. Om helemaal aanwezig te zijn in je lijf.

Daarna volgt de meditatie. Het is een begeleide meditatie en Sandra heeft een fijne rustige stem. Je voelt de spanning en stress moeiteloos van je afglijden. Wanneer je uit je hoofd gaat, kun je je hart weer voelen. Je intuïtie en je echte zijn voelen.

Als het tijd is voor de klankhealing, gaan we lekker liggen op ons matje. Luisteren naar de diepe klanken van klankschalen, is een intens gevoel.

De vibraties resoneren door elke cel van je lichaam en zorgen ervoor dat blokkades worden opgeheven.

We worden verrast met een heerlijke vegetarische lunch. Een lunch met voedzame ingrediënten, die helpen je energiepeil te verhogen en je vitaliteit te herstellen. Het is een gezellig klein groepje en we praten over onze ervaring van de ochtend.

In de middag staat de verbonden ademhaling en een stilte wandeling op het programma. Het is heerlijk om zo de hele dag alleen maar met ontspanning bezig te zijn.

De wandeling is in het prachtige natuurgebied van Langenboom. Je ademt de gezonde zuurstof in, van de grote beuken en dennenbomen langs het pad. Stil wandelend lopen we achter elkaar. Fascinerend hoe in stilte, elk blaadje, elke boom, elke struik, meer je aandacht heeft.

Je ziet nu pas echt, hoe wonderbaarlijk en mooi de natuur is.

We verheugen ons op de verbonden ademhaling. Deze ademhalingstechniek is de kers op de taart, op deze speciale dag. Met deze ademhaling kunnen er eventueel emoties loskomen. Het is een bevrijding om jezelf toe te staan, verstopte emoties los te laten. Hierdoor herstel je de verbinding met je ware zelf.

Doordat de one day retraite altijd met een kleine groep is, heeft Sandra de tijd om iedereen bij te staan en te begeleiden. De verbonden ademhaling is een bepaalde ademhalingstechniek die je kunt leren.

Je kunt natuurlijk altijd een een-op-een ademsessie boeken bij Sandra wanneer er diepe pijnlijke emoties zijn opgeslagen. De one day retraite is een kennismaking, wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen.

Sandra heeft veel ervaring als ademhalingstherapeut. In haar eigen leven heeft ze een groot verlies meegemaakt. De verbonden ademhaling bevrijdde haar van alle opgeslagen emoties.

Sandra: Mijn leven kabbelde voort tot in 2019, het jaar waarin ik op traumatische wijze mijn dochter van 15 en tevens enige kind verloor. Vanaf die dag begon een onwerkelijke periode waarin mij letterlijk de adem werd ontnomen.

Ik was apathisch, voelde boosheid, angst, frustratie en vooral heel veel verdriet. Ik heb veel gepraat en gehuild. Tot het moment dat ik uitgepraat was……

Ik voelde dat het trauma zich in mijn lijf genesteld had. Ik voelde de verkramping in mijn lijf. Ik wilde hier van af, maar hoe?

In de periode die daarop volgde, ontdekte ik de sleutels die leidden tot heling en een lichter bestaan. Eén van die sleutels is onze ademhaling.

Met bepaalde ademhalingstechnieken kun je stress loslaten, zodat je je weer rustig voelt. Of als je moe bent, zorgen dat je weer energie krijgt. Opgeslagen emoties kunnen bevrijd worden met een ademhalingstechniek. Met onze adem kunnen we zoveel bereiken en onze adem is altijd bij ons.

Nu begeleid ik als ervaringsdeskundige en ademcoach, meerdere mensen om rust, vertrouwen, liefde en verbinding te ervaren en voluit te leven.

Een one day retraite bij Sandra, brengt je terug naar jezelf. De fijne sfeer, de prachtige locatie en haar zachte aard geven je een goed gevoel.

De combinatie van yoga, meditatie, klankhealing, stilte wandeling en ademhaling, voelen als een golf van liefde voor je lichaam en ziel.

De volgende One Day Retraite is 2, 5 en 19 november Geef jezelf dit cadeau en meld je aan via de site:

Coaching & Ademwerk Brabant – Vitaalboost

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *