Mind

Geef een boek cadeau van een lokale schrijver

In onze eigen omgeving zit veel schrijftalent. Schrijven is je hart openen. Schrijven is je kwetsbaar durven opstellen. Schrijven is creatief. Schrijven is een hele onderneming. Schrijven is uren en uren opgaan in je verhaal, om er de volgende dag achter te komen dat het toch anders moet, dat hele hoofdstuk.

Iedere schrijver heeft zijn eigen verhaal. Iedere schrijver hoopt er voor jou te kunnen zijn op het juiste moment. De woorden kunnen je troost geven, herkenning of wijsheid. Het is een bijzonder cadeau, een boek…van een lokale schrijver uit de omgeving.

———————————————————————————–


Het boek: Licht – Een vertelling

Licht zijn drie bijzondere boeken voor jong en oud. Het is een verhaal over de essentie van het leven.

Licht laat je op een andere manier kijken naar jezelf en naar het leven. Het verhaal begint bij het ontstaan van de kosmos.

Een verhaal in woord, beeld en muziek over het grote geheel van onze aarde met alles wat er leeft. In dat verhaal kan niets of niemand gemist worden, ieder speelt zijn rol, ieder is even belangrijk. Het is tegelijk bemoediging en een oproep: zonder jou is de wereld niet compleet.

Auteur: Monique van der Zanden

Op locatie verkrijgbaar bij de Schutkooi in Vortum-Mullem of te bestellen via dewereldboom.nl

———————————————————————————————————————–

Het boek: Onze zon achter de wolken

Levend verlies in een gezin door CP en autisme.

Een boek over niet aangeboren hersenletsel, cerebrale parese en autisme. Over acceptatie, emoties, loslaten, vasthouden en hechting. Ondersteund door kennis uit opleidingen over rouw, maar ook gevuld met persoonlijke ervaringen en herinneringen. Een kennisbiografie geschreven door een moeder van twee kinderen die ze (net als andere moeders) regelmatig achter het behang plakt.

Auteur: Amanda van den Hurk

Op locatie verkrijgbaar in Heeswijk-Dinther of te bestellen via sweetgoodbyes.nl

——————————————————————————————————–=—————-

Het boek: Pleidooi voor de Ziel

In dit indrukwekkend en aangrijpend verhaal vertelt Gemma hoe haar leven door een meest diepgaande ervaring kon gaan. Tegelijkertijd verschaft ze in dit boek heldere inzichten die aansluiten bij wat in harten van ons allemaal resoneert. Je kunt niet meer stoppen met lezen, zo spannend. Het biedt erkenning en een thuiskomen in je eigen hart.

Auteur: Gemma van den Akker.

Op locatie verkrijgbaar in Siebengewald of te bestellen via levensakker.nl

————————————————————————————————————————

Het boek: Daten boven de dertig

Heb jij ook zo’n moeite met het vinden van de ware? Dan is dit boek iets voor jou.

In ‘daten boven de dertig’ neemt Marieke je mee in de wereld van daten in deze tijd. Een verhaal over zelfliefde, zelfrespect,loslaten wie je dacht te zijn, en verwelkomen wie je echt bent. Met een stevige dosis humor en relativeringsvermogen is er veel waardering voor de kwetsbaarheid van het verhaal.

Auteur: Marieke van Deursen

Op locatie verkrijgbaar in Millingen aan de Rijn of te bestellen via boekenbestellen.nl of angelsandmagic.nl

———————————————————————————————————

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *