Mind

Familieopstellingen zijn Life-Changing

De inzichten en veranderingen die je kunt ervaren bij een familieopstelling zijn life-changing! Het mooie van familieopstellingen is dat je alles aan kan kijken: je gezin, familiezaken, werk, bedrijf, gezondheid, relatie, liefde, lijf, geld, overvloed, alles dus! 

In een opstelling gaan we de wijsheid van het lijf ervaren en voelen. Wat speelt er in jouw onderbewuste.

De kern van al onze relaties, maar ook hoe je met jezelf en met je gevoelens omgaat, is voor een groot deel gevormd door ons basisgezin. Wanneer de relatie met je ouders anders is dan gehoopt komen er vanuit loyaliteit vaak gedachten zoals: ze hebben hun best gedaan of ze wisten niet hoe het anders kon.

Diep van binnen kunnen we voelen, dat we iets anders nodig hadden. Regelmatig blijft daar een stukje dualiteit achter. Het loyaal zijn aan je ouders en het gevoel van ‘iets tekort’ gekomen zijn. Acceptatie dat het er beiden mag zijn, zorgt al voor heling. Mag dat stukje van wat jij gemist hebt er ook zijn?

De relatie met je ouders is gebaseerd op ervaringen en eigen interpretaties. Naast ouders en je familielijn zijn er ook andere zaken die invloed hebben op je leven. Dit zit opgeslagen in ons onderbewuste. In een familieopstelling werken we aan wat er onbewust bij jou speelt en invloed heeft.

Wanneer je moeder bijvoorbeeld emotioneel niet beschikbaar voor je was, kan dit eenzaamheid of strijd veroorzaken. Het kan zich uiten in hard werken. Strijd in jezelf, in de liefde of het leven. Weinig vertrouwen in jezelf of in een ander.

In een opstelling krijg je inzichten. Waar staat jouw moeder ten opzichte van jou? Kun je je met haar verbinden? Kun je met aandacht bij jezelf blijven? Is er vertrouwen en ruimte voor jou en je emoties? Allemaal inzichten en gevoelens die je iets vertellen en kunt uitwerken in een familieopstelling. Wat had je toen nodig en hoe kun je dit nu aan jezelf geven? Niemand kan je nu nog geven wat jij nodig hebt, alleen jijzelf.

Ben jij benieuwd hoe het bij jou zit?

Dit kun je ontdekken in een kennismakingssessie inclusief opstelling. Bij een één-op-één traject gaan we dieper op bepaalde zaken in en echt patronen doorbreken. Daarnaast bied ik ook meerdere workshops aan en retraites in België en Italië .

Liefs Femke

Website:

embracebyfemkeniessing.com

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *