Mind

“DE WEG NAAR JE WARE ZELF”

Als ik Maud en Lauranne ontmoet, word ik meteen geraakt door hun enthousiasme, goedlachsheid en daadkracht. Vanuit een liefdevolle overtuiging starten zij een centrum voor bewustzijn, persoonlijke groei en innerlijke healing. Graag wil ik meer weten over deze twee powergirls.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Lauranne: Dat is een bijzonder verhaal. Ik paste nooit in het ‘gebruikelijke’ systeem en was op zoek naar mijn ware pad. Nadat ik een hersenschudding opliep kwam ik voor een energetische behandeling bij Maud terecht. Dat heeft mijn leven compleet veranderd. Dit was het moment dat ik ging leven en werken vanuit passie en positiviteit!

Het bijzondere was dat Maud op dat moment voelde dat wij ooit gingen samenwerken. Vol vraagtekens naar huis maar.. Here we are! Vorig jaar oktober onze eerste Retreat samen en nu ons eigen centrum.

Maud lachend: Het voelde voor mij alsof ik haar al kende. Zeker nadat Lauranne bij mij de Kundalini Reiki opleiding had gedaan. Werken vanuit het hart is wat ik zag en dat is waar ik ook voor sta.

Wat is jullie missie?

Maud: Ik wil als energetisch therapeut op een diep niveau helen. Verbinden met binnen waar veel onverwerkte stukken liggen opgeslagen en men zich vaak niet bewust van is. De ziel aan het woord laten, het lichaam laten spreken voorbij alle gedachtes in het hoofd.

Lauranne: Bij MALA lopen we een stukje op iemands pad mee. Zodat men terug in verbinding met het hart en het innerlijke kind komt. De stilte horen zodat ‘Je lichaam als kompas’ ingezet kan worden. Voorbij aannames, overtuigingen, opvoeding en levenservaring om vervolgens je eigen energie en kern te (her)ontdekken. Voldoening halen uit de dankbare en ontspannen mensen na iedere sessie. Dat is wat ons drijft, daar ligt onze passie en onze missie.

Waarom de naam bewustzijnscentrum MALA?

Maud: De eerste twee letters van onze namen samengevoegd maakt MALA.

Bewustzijnscentrum MALA is een makkelijke naam voor de klant om ons beide te vinden onder één dak.

Daarnaast staat een MALA-ketting symbool voor de menselijke ziel en heeft helende eigenschappen. Deze wordt gebruikt bij rituelen. De 108 kralen zijn allen geknoopt en staan in verbinding met elkaar, zoals alles in het universum. Binnen ons centrum verbinden we alle stukjes weer tot een geheel.

Wat kunnen we verwachten in bewustzijnscentrum MALA ?

Maud: We hebben ieder onze eigen en overlappende expertises. In het moment kijken we wat nodig is met aandacht voor een veilige werkomgeving voor ieders proces, zodat mensen kunnen openen in eigen tempo. Humor is daarbij erg belangrijk omdat het veel lichtheid brengt bij zware onderwerpen, vanuit respect voor iedere aanwezige.

Wij zijn gespecialiseerd in Ademwerk,Trauma Release & Healing omdat ademhalen de basis is in ieders leven. Deze technieken helen op celniveau, diep in het onderbewuste.

Onze activiteiten geven we vorm in o.a. Balans-dagen, Connection day’s, stilte-dagen, creatieve dagen, Retreats, maar ook kunstzinnige coaching, ziels-coaching, rebirthing etc.

Lauranne: Maud en ik voelen elkaar erg goed aan tijdens groepssessies wat enorm versterkend werkt. Dit gebeurt vanuit de flow in het moment. We werken intuïtief, vanuit vertrouwen, zonder woorden om elkaar aan te vullen.

Bewustzijnscentrum MALA, voor individuele & groep sessies.

De workshops en themadagen worden gegeven in kleine groepen.

Www.itsall-aboutbymaud.nl

Tel Maud: 06-19863496

Tel Lauranne: 06- 54950367

Adres: Generaal de Bonsweg 1 – Velp (Grave)

Het hele jaar door zullen de activiteiten van MALA vermeld worden in de agenda van bewustZijnenzo.

——————————————

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *