Mind

Coaching in Spanje

Hartpassie staat voor weten wat je hart wil, tot het realiseren van je plan. Hoe de wet van aantrekkingskracht voor jou kan gaan werken.

Lianne Hermers uit Boxmeer, expert in kwantumfysica, epigenetica, mindset en uitvinder van de hartpassie methode, schrijft in de edities van bewustZijnenzo over haar werk en hoe wij onze dromen kunnen waarmaken.

Tekst: Lianne Hermers

Jaren geleden leerde ik Jaap Bron kennen en stonden we vaak samen op het podium. Hij maakte de eerste keer dat ik hem zag veel indruk op mij met zijn metafoor van de hommel

Jaap vertelde: “Dan zal ik u het verhaal van de hommel vertellen. De hommel weegt 1,2 gram. Hij heeft vleugels met een spanwijdte 0,7 centimeter. Volgens de wetten van de aerodynamica, kan hij helemaal niet vliegen! Maar goed dat de hommel dát niet weet!”

Jaap zag het potentiaal in mensen en wat ze helaas vaak laten liggen. We hadden meteen een klik, want ik gebruikte een andere metafoor: die van de kolibrie.

‘Het beestje weegt ongeveer drie gram en is 7,6 cm groot. Zijn vleugelslag is 60 tot 90 keer per seconde en wanneer hij in duikvlucht gaat, is dat sneller dan een straaljager.

Bijzonder is dat hij alle klanten op kan vliegen. Dit kleine vogeltje presteert het om zonder tussenstop, in een keer van zuid Amerika naar noord Amerika te vliegen.

Technisch heeft hij te weinig calorieën om dat te kunnen doen en toch lukt dat hem makkelijk. Men kan niet verklaren hoe dat kan.’

Dit staat voor mij symbool, voor onze mogelijkheden.

Wij mensen kunnen veel meer dan we denken!

Een jaar geleden maakte ik mijn droom waar. Ik ging in Andalusië, Spanje wonen. Op 1000 meter hoogte, midden in de natuur, waar je alleen de vogeltjes hoort fluiten.

In die periode kwamen vaak vrienden en familie logeren. Ik kreeg te horen dat ze zichzelf terug hadden gevonden op deze plek. Dat het zo fijn was om helemaal zichzelf te kunnen zijn.

Ze vertelden het overzicht over hun leven. Zelfs mijn moeder van 76 kwam op een dag verbaasd naar beneden en zei: “ik werd wakker en heb voor het eerst sinds lange tijd nagedacht, over wat ik nog graag zou willen doen in mijn leven”.

De meeste mensen staan 95% van de dag op de automatische piloot.

Het blijkt dat we na ons 35 levensjaar bijna nooit meer nieuwe dingen doen. We leven onze vaste dagelijkse patronen, terwijl we als mens, juist blij worden van nieuwe dingen doen. Naar een nieuwe omgeving gaan, of iets doen wat je nooit hebt gedurfd.

Veel mensen kijken door een negatieve bril naar de wereld. Vaak met het woordje niet ervoor. Wat we niet willen, niet kunnen, niet hebben, niet durven.

De focus is dan niet gericht op wat je WEL wilt.

De meeste mensen denken niet na over HOE ze hun leven willen. Niet beseffend dat je daar veel invloed op hebt.

Ook komt er keuzestress wanneer ze gaan kiezen. De mogelijkheden zijn in overvloed aanwezig en is het wel verstandig? Ze kiezen vanuit hun hoofd, terwijl kiezen vanuit je gevoel, je hart altijd klopt.

Een belangrijke vraag die ik mensen stel is “waarom” ze iets willen?

Daarin gaan we heel diep en vraag ik door. Tot nu toe is meestal het antwoord: “omdat ik gelukkig wil zijn”.

Wat mensen hier het meest helpt is de rust, de natuur en die berg letterlijk te lopen.

In Spanje kun je prachtige wandelingen maken, tot op 1500 meter hoogte ben je zo van hier naar daar en krijg je spectaculaire vergezichten.

Tijdens mijn werk gebruik ik vaak de bergmeditatie. Het gaat over welke beren je onderweg omhoog tegenkomt. Die beren zijn altijd op de terugweg opgelost. Ook werken we met symbolen. Die hebben een bepaalde betekenis die jou verder kunnen helpen.

Het wonen in Spanje ervaar ik zelf als heel bijzonder. Ik krijg vaak te horen, dat jij dat durft, daar zo alleen? Zij zouden dat nooit durven. De vraag is of dat waar is?

Misschien durven ze het wel, maar omdat ze het niet geprobeerd hebben denken ze dat ze het niet kunnen.

Ik zeg altijd wat ik kan, kun jij ook!

De eerste keer 1000 liter water halen was voor mij ook spannend! Het optillen van een zware ton met water werd makkelijker, als ik in mijn gedachte bleef herhalen, dat de ton heel licht is.

Dat geld ook voor het lopen op de schuine hellingen. Wanneer je er rustig onder blijft, lukt het gewoon. Zodra je jouw gedachten verandert, voel je dat het helpt en stelt het lopen niks meer voor.

Ik heb mijn huis de naam ‘Pasion del Corazon’ genoemd. Ik zet mij in, om mensen naar de passie van hun hart te brengen. Het huis grenst aan het grootste Natuurpark van Europa, Parque Natural de las Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas.

In een kleine week creëren we individueel of met maximaal 4 mensen, vanuit de rust, overzicht. We gaan onderzoeken waar je nou echt gelukkig maakt.

En… hoe je dat kunt bereiken.

Lianne Hermers

Telefoon: 06-33355185

Kijk op de website voor meer informatie en de eerstvolgende trainingen

Generated Homepage – Hart Passie

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *