Beauty

Pedicure voor sporters

De voeten zijn-letterlijk-de gangmakers bij sporten, joggen en actief bewegen. Zijn de voeten goed verzorgd en in perfecte conditie, dan zijn sporters sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.

Sporters besteden vaak veel aandacht aan hun algehele conditie, techniek, voeding, kleding en schoeisel. Ook voetverzorging wordt steeds meer gezien als het op peil houden van conditie. Als u vaak sport, ontdek u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure.

Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt. De pedicure verzorgt uw voeten en kan u adviseren over uw schoenkeuze.

Het assortiment sportschoenen is enorm uitgebreid. Zo kunt u kiezen uit schoenen voor binnen of buiten, voor gras- of kunststofbodems. Elke sport vraagt om een sportschoen die voldoet aan specifieke eisen. Om blessures te voorkomen is het van belang dat u de juiste sportschoenen draagt. Slecht passende schoenen kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken, zoals

– blauwe nagels
– ingroeiende nagels
– ingescheurde nagels
– kloofvorming op de hielen
– overmatig transpireren
– blaren

Een pedicure kan u van alle ongemakken verlossen.

De Klef 6, 5845 HT Sint Anthonius Tel: 06-52054190

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *