Spirit

De bedoeling van dit jaar…

Zoals ik het heb begrepen, was de bedoeling van dit jaar om goed te kijken naar jezelf, naar het leven wat je leidt.

Er zijn vele poorten geweest die open zijn gegaan en die nieuwe energie naar de aarde brachten. Lichtere, verfijnde energie die inwerkt op je lichaam.

Zware energie werd losgetrild en bracht allerlei situaties op je pad die je de inzichten gaven zodat je de les ervan kon inzien en het daarna kon loslaten.

Het is de bedoeling dat je loskomt van schuld, oordelen en veroordelen. Het is de bedoeling dat je ziet wie je werkelijk bent.

Je hoeft niemand te redden of te controleren, je bent enkel verantwoordelijk voor jezelf.

Het is de bedoeling dat je kijkt naar de relaties om je heen, je werk, je vrienden. En alles wat knelt met wie jij werkelijk bent is toe aan verandering.

Het gaat er niet om dat je mensen los moet laten, het draait om de vraag of jij daadwerkelijk jezelf kan zijn op iedere plek waar je bent.

Het is de bedoeling dat je je masker afdoet, het is de bedoeling dat je volledig in je Licht gaat staan. Dat je je liefdevol uitspreekt over hoe jij zou willen dat de wereld eruit ziet.

Het is de bedoeling dat je je verbeelding gebruikt, dat je ziet dat je een nieuwe wereld aan het creëren bent.

Dat je niet zozeer let op wat je niet hebt maar accepteert wat er nu is en je richt op wat je vanuit je hart wilt creëren.

Auteur: Lichtflits 27 december 2020

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *