Spirit

Poortdagen

POORTDAG: Dit is een krachtdag, waarop de sluier tussen hemel en aarde dunner is en het maakt de ontvangst van kosmische wijsheid toegankelijker.

Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis.

Tijdens een Poortdag wordt er gewerkt aan het energetische collectieve bewustzijn op zielen niveau. Je kan het zien als een soort vergaderdag voor alle zielen.  In jou zit een stukje van je complete ziel en deze staat altijd in verbinding met je complete ziel. Aangezien het je complete ziel betreft, krijg jij altijd de Poortdagen mee. Onbewust of bewust.

Je fysieke lichaam begeeft zich op een lager trillingsniveau dan je ziel zelf en dat maakt dat er op Poortdagen klachten en/of verschijnselen kunnen ontstaan die uit het niets verschijnen en ook weer weggaan.

Deze verschijnselen kunnen zich op fysiek, mentaal en energetisch niveau laten zien en je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:
*Hoofdpijn, duizeligheid, misselijk, pijn scheuten of tintelingen op bepaalde plekken.
*Onrust voelen in je lichaam, snel emotioneel zijn, prikkelbaar.
*Of juist je intens gelukkig voelen, genieten van de kleinste dingen, een eyeopener ervaren, er komt ineens een lading aan inspiratie en/of inzichten tot je.
*Een sensatie/ energie golf in je lichaam ervaren of op een bepaalde plaats, een koude tintelende golf voelen rondom een Chakra, warme handen en voeten hebben of juist ijskoude. *Onrustig, slecht slapen of juist heel diep slapen en door dimensies reizen in je slaap.

Je kunt ook juist gebruik maken van de Poortdag energie. Op deze dagen meer bewustwording vergaren, inzichten opdoen en/of inspiratie ontvangen en hierop actie ondernemen. Of dit nu juist loslaten is of daadwerkelijk stappen ondernemen, dat is natuurlijk per Poortdag verschillend. Mediteer. Deze dagen is het gemakkelijker om contact te leggen met je Hogere zelf/ complete ziel. Luister vooral naar je innerlijke stem!

Probeer de Poortdagen te zien als iets positiefs/ iets moois, vanuit een groter geheel! Wees ook vooral niet te hard voor jezelf op Poortdagen, omarm wat je ervaart en probeer het er te laten zijn. Doe een stapje terug als je een Poortdag als niet zo prettig ervaart. Wees extra lief voor jezelf op zo’n dag!
Kijk maar of deze informatie met jou resoneert en wanneer dat zo is; Is dat natuurlijk super! 

Door: Marlieke Jansen www.marliekejansen.nl

Datums Poortdagen: 18-19-20-28 februari 2021

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *