Geen categorie

Sjamanistische klankhealing online

Healing op afstand is in deze tijd goed mogelijk. Handig als je wat verder weg woont of je niet zo lekker voelt. Na de healing ontvang je het filmpje met de klankhealing.. Zo kun je thuis nog vaak genieten van de klanken.

Klanken hebben grote invloed op ons leven, het is een krachtig medicijn. Klankontspanning maakt gebruik van oeroude technieken om de balans in lichaam en geest te herstellen. Via klankhealing en sjamanisme ga je terug naar diepere lagen van bewustzijn, je essentie, je ziel.

In de klankhealing maak ik gebruik van prachtige mystieke klanken en instrumenten als sjamanendrums, klankschalen, ratels, bellen, harp, gong, shrutibox, fluit, tanpura en zang.

De herhalende klanken en specifieke trillingen brengen je in een andere, diepe staat van Zijn. Je wordt mee genomen in een krachtige helende energie.

Blokkades worden los gemaakt en getransformeerd zodat je meer ruimte in jezelf voelt. Je energie gaat stromen, afvalstoffen worden verwijderd. Energiecentra (chakra’s) worden gezuiverd en opgeladen.

Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Ladingen, weerstand en angst worden losgelaten.  Voel je gekoesterd, liefde en zachtheid in je. Dan ga je in overgaven en loslaten. Ruimte voor nieuwe energie en ideeën, vanuit innerlijke kracht.

Stella Westerhof Breukrand 219 Uden www.jijenjeleven.nl Tel: 06-48234735

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *