Beauty

Zomer in je bol

Dak van je cabrio open en toeren maar, op weg naar het strand. De zomer is begonnen en het is heerlijk om de warmte op je huid te voelen. Je ruikt de zilte geur van de zee en hoort het geruis van de golven. Snel je tassen naar het huisje brengen en met de handdoek onder je arm loop je de duinen in. Je ziet de ligstoelen al staan en besluit om er een met een windscherm te nemen. Eindelijk kan jouw nieuwe bikini geshowd worden.

Voor de vakantie heb je besloten om 36 dagen de reset te gebruiken, een LPG kuur te volgen en gezond te eten. Tevreden neem je plaats en zakt onderuit. De zon is scherp zoals voorspeld. Je hebt het advies opgevolgd en smeert je goed in met de zonnebrandcrème. Je huidspecialist heb je speciaal gevraagd welk product het beste voor jou is. Hierdoor weet je dat je met de juiste factor smeert. Met een veilig gevoel sluit je de ogen en droomt weg.

Na het zonnebaden slenter je terug naar je vakantiehuisje. De huid trekt een beetje maar is zeker niet verbrand. De huidspecialist heeft je geadviseerd om na het zonnen een lauwwarme douche te nemen en de aftersun te gebruiken. De geur en de textuur doet je denken aan een frisse waterval.

Na een powernap trek je jouw mooiste zomerjurkje aan. Verzorgt je gezicht met een anti-aging crème en brengt een minerale make-up op. De specialiste heeft samen met jou de kleur uitgezocht. Super tevreden kijk je in de spiegel. Wauw, tijd voor een onvergetelijke avond.

Zomeradvies van team Cosmedisch Centrum Horst:

1 De huid verliest veel vocht in de zomer, dit vul je aan door voldoende water te drinken.

2 De zon neemt vanaf maart in kracht toe. Smeer je vanaf maart t/m september in met een gezichtszonnebrandcrème. Je voorkomt hiermee pigmentatievlekjes en huidverkleuringen.

3 Ga je een dagje zonnebaden. Start deze dag met een gezichts- en lichaamsscrub. Je zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen. Het resultaat is een egaal gebruinde huid.

4 Iedere huid is anders en heeft een andere verzorging nodig. Een advies op maat is een must.

5 Slippers aan, nagels gelakt. Denk eens aan een oranje tint. Het staat voor warm, vriendelijk en speelsheid.

6 Er zijn zelfs gezichtspoeders in stickformaat met een zonnefactor in de kleur die bij jou past. Makkelijk om mee te nemen en over je make-up heen te brengen.

7 Trots je bikini aan. Start 36 dagen voor je vakantie met het resetprogramma en de LPG kuur.

Tekst: Lisette de Ruiter-Theunissen

Voor meer info:

https://jozijna.nl/

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *