Spirit

Je bent niet wat je denkt, je bent nog zoveel meer

Ergens weet je dat het leven meer te bieden heeft, dat je genoeg gestreden hebt en dat het anders kan. Ergens in jou, weet je het. Maar hoe maak je een verandering, hoe maak je die shift!? Als je de oorzaak niet transformeert op een diepere laag blijf je terug vallen in oude gewoontes, gedachtes en emoties.

Leven vanuit een diepe verbinding met jezelf, leven vanuit je hart, in overgave en vertrouwen is voor iedereen mogelijk. Nikky in ‘t Veld weet daar alles van. Ook zij heeft veel gestreden, haar jeugd was vreselijk moeilijk. Ze is een jonge vrouw, puur en oprecht. Haar levensverhaal, haar ervaringen, haar groei, haar inzichten maken haar tot de vrouw die ze nu is.

Interview met Nikky in ’t Veld

Onze gedachtes, emoties en gewoontes zijn vaak moeilijk te veranderen. Hoe komt dat?

Alles wat in onze jeugd gebeurt, heeft invloed op ons ‘zijn’. We passen ons gedrag aan, na een pijnlijke gebeurtenis, en dit gedrag wordt een gewoonte. Door bepaalde gebeurtenissen kunnen we gaan denken dat we het niet waard zijn, niet goed genoeg zijn. We kunnen onzeker worden, schaamte voelen, boosheid et cetera.

Deze emoties, gedachtes en aangeleerde gewoontes nemen we mee in ons volwassen leven. Maar ook kunnen we gedachtes, emoties en gewoontes mee nemen uit onze familielijn en vorige levens. En al die verschillende invloeden zitten als laagjes om jouw werkelijke zijn heen. Je bent gaan denken dat je dat bent. Daarom is het vaak moeilijk te voelen, wie jij werkelijk écht bent. Het is een ontdekkingsreis om weer in je eigen kracht te komen, wat niet meer dient te transformeren en je hart te volgen.

Hoe komen we weer in onze eigen kracht?

Wat er in ons leven gebeurt en wat we meemaken, kun je zien als levenslessen. Onze ziel heeft voor dit leven gekozen. Als je dit inziet, als je dit kunt omarmen, word je steeds nieuwsgieriger naar wat je uit een bepaalde situatie kunt leren. Je kunt het zien als een ui met verschillende lagen.

Als je die laag voor laag afpelt, kom je tot de kern. Deze kern, dat ben jij, daar zit jouw kracht. Leven vanuit je eigenkracht is een diepe verbinding met jezelf. We vergeten soms hoe mooi het is om mens te zijn. Je krijgt zoveel meer energie als je mee gaat met de levensstroom. Als je je bewust wordt van je eigen gedachtes gedachtes en beseft hoe onwaar ze vaak zijn.

Jouw verleden was geen makkelijke weg.

I know, het begin van mijn leven was een moeilijke weg. Een ellendig verhaal. Ik werd mishandeld, verwaarloosd, gepest en ik woonde in vele kindertehuizen. Ik zei altijd: ik heb geen ouders, terwijl mijn ouders wel nog leefden. Ik ontkende wat er was gebeurd, durfde niet naar mijn gevoel te gaan. Een toekomstbeeld had ik niet dus deed ik alles om niet te hoeven denken.

Ik kreeg een relatie die spiegelde wat ik vroeger had meegemaakt en werd dakloos na het breken met deze relatie. Er leek geen einde aan te komen en elke dag werd ik somberder. Ik zag het nut van het leven steeds minder in. Op een gegeven moment had ik een baantje om de krant rond te brengen. Ik had alles bij elkaar gespaard en kocht een scooter. Er kwam een besef dat het leven me een kans gaf, een besef dat er altijd mogelijkheden zijn. Iets van binnen zei me: het kan anders.

Ik realiseerde me dat er nog een heel leven mogelijk is, waar ik niets van weet. Ik besefte me ineens vanuit het diepste van mijn ziel: dit probeert me iets te leren. Maar wat dan? Die nieuwsgierigheid maakte dat ik meer wilde weten.

Na een baan gevonden te hebben in de horeca, zocht ik hulp en besloot ik mijn leven te veranderen. Ik herschreef mijn verhaal en bevrijdde me van alles, wat me tegenhield om volledig te omarmen wat me was gegeven: mensenkennis, kracht en passie voor het leven.

Nu, vijf jaar later, heb ik mijn eigen kantoor, ben ik opgeleid tot energetisch coach, NLP coach, transformatie-ademwerk therapeut en plantprocesbegeleidster. Ik geef één-op-één trajecten, om mensen te laten ervaren dat alles in hen zit. Ook geef ik Cacao-, Truffel- en Rapé-Ceremonies.

Het leven is zo mooi, als we in verbinding staan met onszelf en onze levensenergie. Alles wat we meemaken, mogen we omarmen en kunnen we transformeren. Laag voor laag. Jij kunt dat ook, daarvoor ben je hier. De afgelopen jaren heb ik veel gehuild van geluk. Dit geluk gun ik iedereen. Ik zie nu in, dat alle levenservaringen voor mij bedoeld waren om te kunnen zijn, wie ik nu ben en nog wil worden. Dat mijn ziel dit leven heeft gekozen en blij is met deze ervaring.

Kun je iets vertellen over het traject dat jij aanbiedt?

Het traject van één, anderhalve maand of drie maanden bestaat uit meerdere één-op-één healings en activatie behandelingen, ademsessies en ceremonies. We kijken naar je jeugd, de ouderlijke lijn, zielsafspraken en vorige levens.

Het is een investering in jezelf om laag voor laag, emoties, gedachtes en gewoontes los te laten. Te zijn wie je werkelijk bent. Loop je tegen dingen aan zoals bijvoorbeeld een baas, steeds ruzie met je zus, een moeilijke relatie? Dan zijn dit eigenlijk spiegels in je leven, waar je nog aan mag werken. We gaan dan kijken waarom je dit steeds in het leven aantrekt. Door de verbinding met het veld en jouw hogere weten, voel ik dingen aan en komen we snel tot de kern. Ik heb geen oordeel over al wat geheeld en gevoeld wil worden. Het hoge bewustzijn weet al waar het aan wil werken, je kunt het niet verkeerd doen. Je mag volledig in jezelf gaan geloven.

Mijn missie is het activeren van je ziel, van je bewustzijn, want je bent veel meer dan je zelf denkt. Als je je hier bewust van wordt, dan wordt het leven magisch.

De trajectkosten zijn van 444,- tot 2222,- euro, je kunt diepe transformatie verwachten en hebt de mogelijkheid om via whatsapp contact te leggen tussen de sessies door. Je krijgt precies dat wat jij nodig hebt, ik weet nooit wat er gaat ontstaan, jij diep van binnen wel, hoe magisch is dat?!

Neem contact op via:

Nikky in ‘t Veld

Tel: 085-2006344 (Stuur gerust een Whatsappje!)

Instagram: @differentfields.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *