Agenda

Yoga met live-muziek in het theater

Een unieke ervaring: yoga in het theater, onder begeleiding van live pianomuziek! Ervaren yogadocente Judith Zieltjens geeft een speciale yogales waarin verschillende yogavormen worden afgewisseld. Soms met een zachte flow en dan weer een statische houding, om even te ervaren wat de houding met je doet. Deze yogamiddag wordt muzikaal begeleid door live pianomuziek van Ellen Mol. Ook als je geen ervaring hebt met yoga kun je gewoon meedoen! Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Er komt een aantal staande oefeningen voorbij, maar ook zittende en liggende oefeningen. De houdingen zijn geschikt voor mensen met een gezond fysiek gestel. De les start met een beginmeditatie en we eindigen met een liggende eindontspanning, waarbij je lekker kunt wegdromen bij de prachtige pianoklanken.

Wanneer: Zondag 24 oktober 14.30 uur.

Wat neem je mee bij De mat op?
Je neemt je eigen yogamat mee, een deken en eventueel een kussen om op te zitten. In het theater zijn geen kleedkamers geopend, dus we raden je aan om je van tevoren om te kleden. Je hebt geen schoenen nodig, yoga doe je namelijk op je blote voeten. 

Heb je geen eigen yogamat? Geen zorgen, bij het bestellen van je ticket kun je ook een yogamatje huren à € 5,00. 


WIE IS JUDITH?

Sinds een aantal jaren geeft Judith Zieltjens met zeer veel enthousiasme allerlei verschillende soorten yogalessen bij YOGAplaza Oss, waaronder hatha yoga en yin yoga. Daarnaast geeft ze ook yogaworkshops, meditatiecursus en privé yogalessen. Judith is opgeleid tot Personal Trainer en Health Coach waardoor ze, in combinatie met haar yoga-achtergrond, een holistische visie heeft op gezondheid. Daarin kan ze mensen coachen en begeleiden, op weg naar nog meer vitaliteit!


“Gezondheid staat voor mij op een hele belangrijke plek in mijn leven. Voor mij betekent dat niet alleen fysiek gezond, maar ook mentaal! Een balans tussen beiden hebben én houden is mijn way of living, wat zich vertaalt in bewuste keuzes op het gebied van voeding, leefstijl en bewegen.” – Judith Zieltjens

Theater: www.lievekamp.nl

Raadhuislaan 14

5341 GM Oss

Telefoon kantoren

(0412) 667676

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *