Agenda

Volle maan ceremonie

Vollemaan vuur Ceremonie 24 juni van 19.00 -22.30 door Cecile Vloet

De geborgenheid van moeder aarde nodigt ons uit vrouwen in een cirkel te verbinden. Buik en baarmoeder, met deze heilige graal energie in ons. Een mooie schone serene verbinding. Ik zie helende energie waardoor oude wonden geheeld kunnen worden. Ik hoor steeds meer vrouwen over het verlangen om weer te verbinden en uit te willen reiken naar andere vrouwen, hun sisters, maar dat het vertrouwen zo beschadigd is.

Vrouwen hebben elkaar zo verraden en ook mannen hebben Sisterhood tegen gehouden. De krachten die er vrij kunnen komen zijn zo enorm groot, en zijn in het verleden vaak misbruikt. Door onbewuste handelingen is er karma ontstaan. Het vraagt nu om heel bewust weer voorzichtig opnieuw te verbinden. Met een veilige bedding van moeder aarde zodat oude vrouwenwonden kunnen helen. Zodat vrouwen elkaar weer gaan vertrouwen, steunen, inspireren, weer echt om elkaar gaan geven, en van elkaar gaan houden zoals sisters.

De krachten die daar vrij komen kunnen doorgegeven worden aan geliefden, en aan de omgeving. Ik zie het grote belang van deze cirkels en wil tegen alle vrouwen zeggen: begin zo’n cirkel bij jou in de buurt! Kom écht samen met vrouwen, en ga de natuur in.

Zing, dans, lach en huil samen. Ga weer van elkaar houden. Wij hebben elkaar nodig. Zeker in de nabije toekomst.

24 Juni is er weer een volle maan, cacao, vuur ceremonie. Wil je daar bij zijn dan kun je aanmelden via: cecilevloet@planet.nl

Bijdrage: €33,00 euro. Verzamelen bij Moerkamp 18 Beugen, 20 km onder Nijmegen.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *