Agenda,  Mind

Op black Friday gaan wij op Groen

Magazine BewustZijnenzo is sponsor van Green Friday. Een duurzame wereld, een beter klimaat, meer diversiteit en gezondere leefomstandigheden. Ga jij ook op Groen vrijdag 26 november?

Green Friday

Waarom Green Friday? Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen.

Impuls gedreven aankopen dus.

Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan we anders doen!

Het doel? Met z’n allen 50.000 bomen planten. Zo zetten we ons samen voor een groene en gezonde aarde 💚.

Plant nu een boom!

Kies voor Green Friday in plaats van Black Friday en plant nu bomen met ons! Kies hoeveel bomen je wilt planten. Je kunt een éénmalige donatie doen om twee bomen te planten voor 10 euro. Vier bomen voor 20 euro, acht bomen voor 40 euro, ect ect. De bomen worden geplant in Nederland en Vietnam. Ga jij ook op Groen? Doneer dan een boom via https://treesforall.nl/

Waar gaat jouw donatie heen?

De helft van de bomen worden geplant in Drenthe en de andere helft in Vietnam. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem en de gevolgen zijn overal voelbaar. Daarom planten zij wereldwijd bomen via duurzame herbebossingsprojecten. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden.

Super fijn als je dit bericht wilt delen, zodat we allemaal kunnen meehelpen aan een groene aarde 💚.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *