Agenda

Ontmoet de schrijfster : Judith Fanto 6november-

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken organiseren in samenwerking met de lokale boekhandels ontmoetingen met bekende schrijvers. Online lees je welke schrijvers in het najaar van 2020 op bezoek komen in onze bibliotheken.

Ontmoet de schrijver
Tijdens deze avonden vertellen schrijvers over hun werk en lezen voor. Sommige schrijvers worden geïnterviewd. Er is altijd gelegenheid om zelf vragen te stellen. Vaak is een boekhandel aanwezig om boeken te verkopen, maar je mag ook een eigen boek meenemen om te laten signeren.

Veiligheid voorop
Alle locaties zijn zo ingericht dat je altijd 1,5 meter afstand kunt houden. Ook kun je bij de ingang je handen schoonmaken. De veiligheid van de bezoekers en medewerkers staat voorop.
Als een lezing niet door gaat dan blijven gekochte kaartjes geldig. Kun je niet op de nieuwe datum, dan krijg je een tegoedbon. Gaat het helemaal niet meer door, dan nemen we contact met je op en krijg je je geld terug.


Judith Fanto is schrijfster en 12 november te gast bij Bibliotheek Uden in samenwerking met Libris Boekhandel de Maashorst. De roman Viktor is het prachtige debuut van Judith Fanto en is gebaseerd op de lotgevallen van de Weens-Joodse familie van Fanto. Viktor heeft echt bestaan. In het kader van Nederland Leest wordt de auteur geïnterviewd en zal zij een aantal passages uit haar roman voordragen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *