Agenda

De nieuwe editie is uit

Vorig jaar rond deze tijd wist ik niet of ik dit jaar nog zou bestaan. Zoals voor veel ondernemers was de toekomst onzeker. Het bedrijfsleven lag stil. We gingen allemaal in een lockdown. Ineens stond alles in ons leven stil.

Als we kijken naar het grote geheel, zijn we nu in een hele bijzondere periode.

Wij mensen zijn aan het evalueren. We evalueren naar een nieuw tijdperk, het watermantijdperk. We zitten in een overgangsperiode. Een transformatie.

In je comfortzone blijven zitten en doorgaan met je leven zoals je altijd deed, lukt niet meer.

We worden gedwongen anders te gaan leven.

We worden gedwongen om naar binnen te keren. Stil te staan, op elk gebied.

We worden wakker geschud. De waarheid over voeding, dierenleed, de kerk, geneesmiddelen, ons geldstelsel, het milieu, onze gezondheidszorg, bij alles wordt nu stil gestaan. En dat is nodig. Hoognodig!

Het goede nieuws: over 100 jaar staan we in de geschiedenisboeken.

De tijd van covid-19. De tijd waarin de wereld op slot ging. De tijd die een grote omslag bracht, de tijd waarin we bewuster gingen leven.

Van ons hoofd, naar ons hart.

Van ons verstand naar ons gevoel.

Van de derde naar de vijfde dimensie.

Van angst naar liefde. Van IK naar WIJ.

Wat een transformatie. En wij zijn erbij.

Wij ervaren nu hoe de energie ons voortduwt en alles in beweging zet.

Het universum heeft een prachtig plan voor ons.

De eerste zaadjes werden al eerder geplant. 2018 blijkt een bewogen jaar te zijn geweest voor velen.

Er gebeurde iets, waardoor je andere keuzes maakte. Toevalligheden kwamen op je pad.

Ook bij mij was 2018 het jaar dat alles in gang werd gezet. Bij toeval zag ik het boek: ‘De kracht van schrijven’. Het was altijd een droom van mij om te schrijven, maar ik durfde niet. Door het lezen van dit boek, kwam ik over mijn angsten heen. Ik begon met bloggen. Ik schreef vanuit mijn hart over ervaringen in het leven. Ik was verbaasd en verwonderd over de fijne reacties die ik kreeg. Dit motiveerde om door te gaan. Anderen inspireren met verhalen, dat voelde goed. Positiviteit en aandacht voor goede dingen de wereld in brengen, dat voelde als een missie.

Er zijn zoveel mensen die anderen inspireren en motiveren, met ieder hun eigen expertise.

Het idee van een magazine ontstond. Een platform voor iedereen die meehelpt aan een mooie, bewuste wereld. Alle coaches, alle helers, alle lichtwerkers die prachtig werk verrichten zijn juist nu erg nodig. In interviews en reportages komen zij aan het woord.

Het is een bijzondere periode. Een periode om even stil te staan waarom we hier op aarde zijn. Een periode die je kunt laten beĆÆnvloeden door het negatieve of door het positieve. Door angst of liefde.

Angst is eigenlijk een gebrek aan vertrouwen. Het vertrouwen dat alles goed komt. Kies juist nu in moeilijke periodes voor vertrouwen, voor positiviteit, voor liefde.

Maak juist nu het licht in jezelf wakker, geniet van de mooie wonderen, luister naar muziek met een hoge trilling, maak lekker eten, kijk feelgoodmovies, knuffel je geliefde, verbind je met de natuur, vraag hulp aan een coach, lees inspirerende verhalen en mediteer. Doe alles waardoor je je beter voelt. We zitten in een diepe transformatie en we worden gesteund. Echt.

Ik wens iedereen liefdevolle, warme, sprankelende, magische kerstdagen en veel leesplezier.

Liefs Diana

Deel dit op social media šŸ™

2 reacties

  • Andrea

    Wat heerlijk om je verslag te lezen van je avondje biodanza, Fleur! De deelnemers zijn verheugd en hopen, net als ik, dat het biodanza virus weer meer mensen besmet. Ook mannen zijn overigens van harte welkom. Mannelijke energie geeft weer een extra dimensie aan de groepsdynamiek en biodanza is net zo goed ook heel heilzaam voor de man.
    Ik wens iedereen een bruisend dansvol 2022 ā˜ŗļø
    Liefs, Andrea Geurts

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *