Agenda

Cursus familieopstellingen

Een familieopstelling is iets wonderlijks, heeft iets magisch, maar is tegelijkertijd ook precies wat het is. Een familieopstelling kan veel opluchting brengen en verlichting geven, als wordt aangekeken wat in de onderstroom van iemand speelt en daar vervolgens een positieve wending in kan ontstaan.

Je gaat op zoek naar datgene wat bij een persoon met een vraag of probleem in het onbewuste speelt. Je bent geboren in een gezin, dat deel uitmaakt van een familie en dat noemen we een systeem. In dat systeem is alles met elkaar verbonden en hebben de ‘leden’ invloed op elkaar. Gebeurtenissen in een familie kunnen ook op volgende generaties van invloed zijn. Een oorlog, een scheiding, seksueel misbruik enzovoorts, kan doorwerken in het leven van anderen en dat kan iemands leven behoorlijk belasten.

Door middel van systemisch werk, krijg je hier inzicht in en kun je belastende factoren die bij anderen thuishoren en die je onbewust bij je hebt gedragen, loslaten. Bij een familieopstelling ga je aan de slag met jouw hulpvraag.

De cursusavonden familieopstellingen (6 avonden) starten op de maandagavonden 12, 19, 26 juli en 2, 9, en 16 augustus.

Een dag familieopstellingen: donderdag 29 juli en zondag 22 augustus.

Aanmelden kan via mail of telefonisch.

Op onze site staan al onze activiteiten vermeld en mensen kunnen ook een afspraak maken voor een individuele sessie. Hierop staan nieuwe data voor de familieopstellingsdagen vanaf juli en augustus.

Onze sites: www.vantoor-coaching.nl en www.oogvoorjou.me

Onze mailadressen: toine@vantoor-coaching.nl ingrid@vantoor-coaching.nl en ingrid@oogvoorjou.me

Onze telefoonnummers: Toine 06-51410387 Ingrid 06-51429392

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *