Agenda

Beweegkansen

Leven anno 2021 heeft voordelen. Elektrische apparaten nemen ons werk uit handen, supermarkten bieden kant en klare producten aan en tuinen kunnen we vullen met grint en plantenbakken. Bewegen? Dat kunnen we in de sportschool.

Helaas is ons lijf niet blij met deze leefstijl. Veel van onze fysieke klachten ontstaan door gebrek aan beweging gedurende de dag. Al zou je iedere dag een uur bewegen, wat doe je de rest van de dag? Ons lichaam wil variatie in beweging en houding. Of je nu een dag op kantoor werkt of thuis doorbrengt. Door even de tijd te nemen voor beweegmomenten over de dag verdeeld, gaat het lichaam beter functioneren.

Met BeweegKansen ontdek je hoe je gevarieerd kunt bewegen. Met rustige bewegingen gebaseerd op Qi Gong en Natuurlijk Bewegen ontdek je welke bewegingen je goed af gaan en wanneer je lichaam weerstand ervaart. Juist die weerstand geeft je de kans om meer beweeglijkheid te ontwikkelen en ruimte te creëren in jouw beweeglijkheid. De bewegingen worden op verschillende niveaus aangereikt. Ze worden rustig en met aandacht uitgevoerd én zijn tegelijkertijd intensief als het gaat om het aanspreken van de spieren.

BeweegKansen zorgt ervoor dat je beter gaat bewegen, meer van jezelf gaat bewegen en draagt bij aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

De lessen worden gegeven op onderstaande locaties en data:

Woensdagavond Cuijk Bostulp 52 – 18.30 uur

Woensdagavond Gennep Irenestraat 23 – 20.00 uur

Vrijdagochtend Cuijk Grotestraat 41 – 9.30 uur

Kosten zijn € 10,00 per les en mag contant per les worden betaald. De lessen worden in september buiten gegeven. Vanaf oktober worden de lessen binnen gegeven, m.u.v. de lessen op vrijdagochtend.

Graag vooraf aanmelden bij Hilde Desmet of Paula de Visser.

Bellen of appen mag ook naar Paula, 06 400 64 724

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *